Friday, November 20, 2009

books

reti guna dictionary kan? or nak aku ajar?
kalau tak reti guna dictionary, mintak tolong cikgu kau ajar camne nak guna. malu bertanya sesat jalan tau.
setahu aku lah kan, sebab aku kadang-kadang bukak jugak dictionary, or lebih dikenali sebagai kamus, and tau lah guna dictionary sebab dulu kat skolah dulu cikgu aku da ajar camne nak guna dictionary tu. so, ape yang aku bace lah kat dictionary tu kan, stalk tu bermaksud mengikut, dalam bahasa inggerisnya pula *selain stem* bermaksud follow or approach steathily and quietly
eh, ke aku salah? ade dictionary lain cakap stalk tu maksudnye rampas eh? oh. dictionary baru kot. aku tak beli lagi. nnt lah aku beli ye.

p/s: come on lah. aku baru 2nd sem kot blaja. belum jadi cikgu lagi and plus, belum 21 lagi. buat ape nak mature cepat2? mature cepat, tua pon cepat. tol?

14 comments:

  1. ea kalo de buku ue bgi tau weyh..
    i nk bli
    laalala

    ReplyDelete
  2. hahaha. sure thing. tp i tatau la dye beli kat mana. nnt kte g carik kat sume kedai buku around KL, S.Alm, Subang sume eh

    ReplyDelete
  3. spe yg tak reti bhse tu? meh... let my fist do the talking. HAHA

    ReplyDelete
  4. kapal terbang itu telah distalk oleh pengganas.

    ReplyDelete
  5. eiqa: ntah. aku rase dye salah rujuk buku lah

    zarep: pandai anak murid aku sorg ni. *pokpok*

    ReplyDelete
  6. matang cpat lagi bagus..menopause lmbat..hha..
    mksud aku baligh

    ReplyDelete
  7. haha bongok ajik. ttbe masuk menopause dan baligh. apakah? ;p

    ReplyDelete
  8. oi..buku tu die y tulis r...

    so minx kt dy je...

    ReplyDelete
  9. ahha. pandai da dye douh bole tulis buku

    ReplyDelete
  10. x..aku tnye betul ni..ko pahal lak tulis2 cmni

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)