Wednesday, November 18, 2009

piggy fight

biar aku nk masak lomak cili api jap yo.


Babi. Nak stalk bf org lak an. Come on lah wey. Kautakde bf sendiri ke nak stalk. Ke bf kau da mls nk layan kau? Sian kau kan. Ade bf tp dye mls lyn kau. Tu sebab kau g carik bf org pastu nk stalking2 kan. Aku tak kesah la kan kau nk stalk bf sape2 pon tp tayah ar nk kecoh bgtau org yg kau still syg org tu kan. Mmg bangang la kau ni. Da terang2 kau dok taip ari2 kat blog kau tu pasal bf kau je manjang. Smpai goli bai bulu roma den ni ha. Da togak bona da. Stim abeh lah. Takpek nak togak lg da bulu roma den ni ha. Goli bona. Pastu kau dok ckp kat org yg kau syg laa bagai kat orang lame. Weyyy. *snapping fingers* kecewa douh bf kau kalu dye tau. Ke bf kau da tak syg kau? Tu yg kau nk crik spepat tu eh? Sial je. Forget about him lah. Tu bf kau tu, elok je utk kau. Mmg sesuai lah. Aku pon tanak laki cm dye. Kau je yg nak. Cengeng nk mampos. Pakai same pon nk kecoh. Ape org ckp pasal korg pon nk kecoh, and the most important thing is, gado sbb rindu kat mak pon nak kecoh. *yucks*. Whatever. Obviously lah kan, org yg kau dok syg2 ni totally different dari bf kau skang. and mine is wayyy more better than yours. plus, kau tak paham lagi ke yg dye benci gila babi kat kau. ke kau nak aku translate kan? he hates you. he's fucking hate you. get it?good girl *pok pok*. sian douh kau. period pon nk kecoh2 kat blog. bukan aku nk salahkan kau nk tules ape pon kat blog kau kan, tp bukan ke sepatutnyelah kan, mengikut agama,*even aku yg tak kuat agama ni pon tau* benda tu supposedly kene keep it secret. tayah nk heboh2 de. tak elok. nnt org yg jahat senang nk kenekan kite. tol? and plus, kau tak malu ke weyy? senang je kalu kau ckp kau punye$*^%$ berdarah. tayah nk cover2. takpe
wey. kau tayah sebok nak jage tepi kain org. awek dye tauu lah camne nak jage dye. kau tayah risau. sume ditanggung beres. kau tu, sile jage bf kau. jgnlah smpai dye lari kat org lain pulakkan. kang aku mls ar nk dgr cite pasal kau bunuh diri sebab bf kau curang ke ape an.

p/s: STAY AWAY. *annoyed*

12 comments:

  1. bawak btonang do ji.sabo ye.haha
    aku pon bonci bhai kat org kepoh2 pasal bf kat blog bagai.geli sial.mcm bangang jek
    haha btw sape doh x tau malu tuh.geli nye~

    ReplyDelete
  2. aha. aku pon tatau la yon. kalu muke bf dye ensem cam rafael nadal ke, jia oconnor ke, nick valensi ke, alex turner ke, luke pritchard ke, takpe lah jugak.kecoh je kan.grrr

    ReplyDelete
  3. sbor jo jiher oii
    HAHA
    perempuan gitu tu kne sula pepet dier kasik diam skit
    takde keje ke nk kt bf org? bf sendiri takdo ko?
    aku single ni takdo nk kco bf org
    desperate gilo minah tu HAHA
    :P

    ReplyDelete
  4. HAHAHAH ini mesti pasal tuuuutttt. oh haa ive read her blog once since she's one of my followers kannn. cerita nak gempak je. shopping di ROMP pun perlu kecoh satu dunia kah? HAHAH

    ayat ajik: tonang yo bai ;pp

    ReplyDelete
  5. iqa: ehh?? aku pon terpikir nk sula gak pepet dye. kecoh je kan. hahahaha. tp kalu bace blog dye mmg stok lawak king je douh. kalu ade ptandingan lawak king kategori blog, dye kompem menang.hahaha

    ReplyDelete
  6. dyla: hahahahhaha. dye follow aku gak douh. best kan? kau rase dye bace tak? aku harap dye bace dan komen. at least ckp trime kasih dan rase dhargai.hahahatp serious kecoh je kan cite dye. padahal romp je kot. bukan kau shopping prada pon

    ReplyDelete
  7. who's tha bitchy gay jiher? hahaha.

    ReplyDelete
  8. uish. takkan kau tatau.cun sial dye. paling cun ar kat malaysia ni.haha

    ReplyDelete
  9. hahah dia baca kot. kata stalker TERBAIK. HAHAH ;pp

    ReplyDelete
  10. hahaha..neyh betol2 marah nmpaknye neyh
    ngeee
    lek u
    t cpt tue
    lalalalalalaal

    ReplyDelete
  11. dyla: haha. aku baru tau dye da bce. yesss! baguslah dye da bace. *clap2 utk jiher*

    jiha: takpe. i mmg mude je always and forever.hahahha

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)