Sunday, November 29, 2009

popcorn and coke



okay. so sangat2 ramai orang yg rajen blogging yg akan tulis review pasal cite ni. well, overall, i give 3/5 stars lah. oh and yea, aku akan choose vampire compared to warewolf sebab vampire tu *kononnye* lives forever and warewolf kalu kene tembak komfem lah mati an. and plus, bak kate si Handsome Valensi, warewolf asek pakai suar bundle je sebab ble dye nak tuka jd serigala mesti suar dye koyak. tapi mmg for sure lah takde vampire kat dunia ni kan. so i choose mr.Haziq. *gatal* haha. it was a-not-so-very-interesting story coz tak berapa menarik ending dye sebab it ends just like that. kompem2 ade sambungan lah kan. so, tunggu jela yg seterusnye. :)
thanks ayu, fi and ajik sebab tgok movie same2. *muahmuah*

2 comments:

  1. hahahaha..
    aku akn jd vampire..
    2 syetan..
    aku warewolf..
    hahahaha..
    tgok blik twillight yg 1st, da warewolf dreadlock..
    wkakakak..

    ReplyDelete
  2. haahahaha. nak jugak WAREWOLF DREADLOCKKK OKAYY

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)