Saturday, December 5, 2009

seremban,nilai,seremban

today is Ayuni Nadirah's birthday and she's currently in UIA Nilai. so as planned, ajik, rafie and i wanted to surprise her with our present. ajik picked us up at 12.30pm and we went straight to Nilai. oh and what the, we forget to buy cake. macam tak complete lah kalau takde cake so singgah Giant kejap to buy a cake. pilih cake pon dah 10 minit. yelah. Jiher tak makan coklat tapi Ayu suka coklat. so because its her birthday, we just bought a plain chocolate cake written "ayu dah tua" on it. :)

when we arrived at her place, Ayu was so excited. yes. sape tak excited kan. i lied to her that im having a gig on that day and i couldnt come to her place. tapi datang jugak. and ajik lied that he has a new girlfriend who's wearing tudung and i pretended that i am cool with it. tapi kalau betul memang lahhh nak kena si ajik tu.  grrr. anyway, we celebrated her birthday bukan dekat sungai ke ape tapi dekat tempat racing kereta. haha. thats the only place yang available.me and ajik gave her a watch for her birthday present and rafie gave her bracelet. but we couldn't stay long sebab Ayu got some things to do in her campus and rafie kena balik. so then we went back to Seremban and picked up Rais and Kecik and Echah for some jamming sessions.



so ayu, dont EVER feel neglected. we love you always, muahmuahmuah.

9 comments:

  1. wahhhhhh ckp kat yunie.die untung n bertuah ada kwn2 mcm korg sggop dtg! cool babe ;D

    ReplyDelete
  2. happy birthday to ayu ! dah boleh tgk cerita tuuuttt tuuttt

    ReplyDelete
  3. yon: kankan. kami kawan baik yang baik. haha

    ReplyDelete
  4. dyla: ala. ayu belum 18 pon dah tengok porn dah. redtube hari2kot.hahahaha

    ReplyDelete
  5. sial weyy.ahaa.
    ako x cam ko ji.ahaa.

    ReplyDelete
  6. ayu: apsal? aku tgok al kulliyah kot

    ReplyDelete
  7. blog yang sempurna...cuma tak cukup satu ja...komenkan tentang kucing,hihihih

    ReplyDelete
  8. blog yang sempurna...cuma tak cukup satu ja...komenkan tentang kucing,hihihih

    ReplyDelete
  9. haha. alan. nnt jiher buat satu entry pasal kucing ok

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)