Monday, December 28, 2009

berangan

sedangsedang aku kebosanan dan ketensionan memikirkan apebenda kena buat untuk subjek critical thinking, aku mengeluh dan berkata, alangkah bagusnya kalau cendol ade di depa mata aku sekarang ini. terbayang keindahan dan keenakan cendol. slurpppp. tibetibe, aku terbayang pisang pulak. peh, sedapnye pisang! then aku mendapat satu idea, terus aku pulaskan pada fatin nabilah.
fatin, u rasa kalau cendol pisang sedap tak? beliau yang sedang sibuk memerah otak memikirkan tentang thesis critical thinking mengangguk, cukup syarat.
aku terbayang, alangkah sedapnya gabungan pisang dan cendol. wewittt.
nak try lah nanti. pegi kedai cendol, bawak pisang potong2.

nanti aku dah test aku bagitau korang ;)



7 comments:

  1. Hahaha!

    Buat la experiment Jiha oi, bleh akak rase ti keh :D

    ReplyDelete
  2. gha: u jgn tkejut kalu i msok world record sbb cipta cendol pisang tsedap di dunia tau. hahaha

    ReplyDelete
  3. kak iffa: ye kak. nnt kte pos kat akak. jgn lupe mkn. haha

    ReplyDelete
  4. bek ko try cendol+ekor biawak...gilo sodap weh

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)