Friday, December 11, 2009

meowww

disebabkan permintaan ramai,*padahal tak lah ramai sangat* aku pon tulis lah benda yang aku paling tak suke, eh, bukan benda, binatang.

KUCING.

kau tengok tu. pemakai topeng binatang paling berjaya dalam dunia. korang tak tahu ke yang korang ni tertipu sebenarnya? kucing hipokrit ni? ramai yang tak tahu rahsia sebenar mereka. secara diam, mereka banyak simpan rahsia mereka dalam fail negara kucing. mereka adalah penyimpan rahsia paling bagus dalam dunia sebab orang amerika pon tak tahu, tiada saintis pon yang tahu.
sebelum aku reveal secret diorg ni, biar aku bagitau dulu kenapa aku tak suka kucing;

diorg ni bajet comel. serious. diorg sebenarnya tak comel. sebab aku penah nampak diorg tak comel. eh, ape pulak. diorg memang sentiasa tak comel. sebab ape tau, sebab bile dye nampak manusia je, terus dye cam berlagak comel, nak buat mate comel lah, gesekgesek kat kaki lah, konon nanti manusia akan cakap "alalalala, comel nye dye ni" pastu dalam hati dye bangga gila babi. tu yang ekor manjang je kembang tu. sebab org dok pujipuji dye. dalam dunia kucing, takde kucing yang puji kucing, sebab mereka tak comel pada asalnya. huh

diorang ni suke buat seks tengahtengah jalan. tau lah kau binatang, takde orang kesah. tapi anjing pon tau kot nak buat kat tempat yang tersorok sikit. kau sebolehboleh nak tunjuk kat orang kau punya skills. tapi yang dapat nama, anjing jugak *doggy style* dye tak bongkak pon. huh. ingt bile orang tengok kau tu orang nak rakam pastu post kat pornsites lah? tak layak tak layak

diorang ni suke mintak makanan orang. cube lah mintak makanan anjing ke, lipas ke, burung ke, ni makanan orang gak kau mintak. hello, kitorang kerje tau untuk dapatkan duit nak beli makanan. kau ape tau, mintak je tau. anjing pon tahu tau carik makanan sendiri. kau je bajet manja. eeee. tak suke aku. kau mane bole makan ayam sedapsedap tu, ikan sedapsedap tu, kepci ke. eh, aku ade member yang bagi kucing dye KFC douh. macam gila tak fair. aku ni kau tak bagi, tapi kucing tu kau bagi. ini dah dikira sebagai diskriminasi terhadap manusia ni.

diorg ni bila orang amik gambar, asalkan nampak je camera ,mula lah nak posing comel. konon orang akan amik gambar kau bnykbnyk lah? eeee. kau ni berjaya menipu ramai orang, tapi bukan aku ok. aku tak mudah tertipu oleh kucing.

diorg ni suke menggatal kat bf aku! mane bole. nak jilatjilat bf aku. eh, aku pon tak jilat dye tau. kau lak nak mengadangada nak tido dengan dye pulak. miang nye kau! sebok lah kat bf orang. carik lah bf kucing. yuckssss

so, the real truth is, sebenarnya, kucing yang anda sayangi itu, berupa sebegini.

..............................





ini ke yang korang sayang sangat tu? huh.
aku tak panggil mereka kucing, tapi ada nama sendiri.
babi.


p/s: maaf ya kepada semua pecinta kucing. LOL

10 comments:

  1. aishh kau ni..sian kucing kau ckp drg cmtu

    ReplyDelete
  2. ajik: ah kau. suke arrr dye gedik2 ngn kau kannn. grrr

    ReplyDelete
  3. haha, kucing pn nk gaduh ka? ;p

    aku pn x suka kucing jugakk,
    but kau, gilerr2 x suka kn? haha

    ReplyDelete
  4. weyhh
    tk baik douhh
    aku cat lovers
    kau jgn weyhh
    HAHAHA
    tpi sbnrnyer ajik yg gatal dgn kucing
    bkn kucing :P

    ReplyDelete
  5. afiqah: aha. memang tak suke. dye penah kejar aku smpai aku cam nak nanges kot. segan je. hahaha. bgs2. kte sama2 tak suke kucing.

    ReplyDelete
  6. eiqa: eeee. jgnla bwk kucing kat aku. haha
    aah. ajik mmg. haha

    ReplyDelete
  7. hahaha umah aku byk kucing
    tkkn aku nk bwk kt kau kan
    kesian kucing2 aku
    HAHAHA

    ReplyDelete
  8. aku terharu, jumpa orang yang benci kucing macam aku. bulu dia buat aku rasa nak pelempang je kucing tu.. opps! sorry cat lovers:)

    ReplyDelete
  9. muzamel: hahaha. tu ar kan. geli douhhhhh. tp aku punye menyampah lagi bnyk ar dari kau. ke kau lg bnyk dari aku? haha

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)