Saturday, October 10, 2009

sweet eighteen :)

after finished my 1 and a half hour exam(kuar awal douh) i rushed to the ktm and straight went back to seremban. oh excited. text ayu dengan zizi, plan nak pegi tangkak nak celebrate birthday diya. great! aku pon dah beli hadiah kan. so alang2 lah. so then after ajik picked me up at ktm seremban, amikk lah rafi dgn ayu kat umah masing2. rais couldnt come. SPM douh. sian
so then otw pegi sana asek call Pah je nak tau jalan. haha tengs pah. sampai2 je pekan tangkak tu, pehhhh bau dye. sangat2 laaaa wangi douh. mmg macam pilah douh. haha. then carik2 kedai kek, seb bek jumpo. boli laa kek oren sobab den tak mkn coklat.
sampai2 je diya cam suprisingly speechless sbb tak sangka kitorang beli kek dan datang all the way dari seremban kan. then bincang2 je, sume agree nk pegi je gunung ledang. so terus kidnap diya masok kete.

kitorang pon cam konfiden je nak mandi. dengan baju sume takde, tuala takde. semangat je lebey. takpe. malaysia boleh!!!
HAPPY BIRTHDAY, DIYA AYUNI :)

3 comments:

  1. scary an dye bawak tp tanpa driver kte tak sampai sane tau. haha

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)