Sunday, October 4, 2009

open houses

ape yang paling best kat malaysia adalah orang malaysia raya selama sebulan. yeahhh. this means that duit raya anddd makan makannnn. yessss. haha.

3 october 2009,

after finished english for academic writing's exam, i went back and get myself prepared for some open houses with my dear friend, En. Shahriz. haha. so like about 12 macam tu, he came to my place to pick me up and we're off to cheras. yes. makan free. so datang lah rumah member dye, Nadia. she is nice and a very good cooker tho. her cooking were veryyyyy marvelous. ingat Dhan and his wife ade, rupenye sudah blah. so then lepak2, makan2, tengok2 tv, kitorang pon off pergi bangi semula.
cotton candy bole buat orang happy kan shahriz? haha
so then pergi umah Dhan, untuk tukar baju. Lan and Diana and Farah pon ade.
around 7 we off to Desa Petaling for suria fm's open house. sesat weh first2. sume cam dah bengang je. mmbe shahriz, the photographer ikot jugak. his name wassss... er.. atar kot. haha.
anyways, sampai2 je takde band lagi yang datang. just a few je lah. so mcm around 9 plus macamtu, the event started. ramai jugak lah band. and the rocketts pon ade. they know me! aha. sebab pernah perform same kan. hee.
around 12.30 balik s.alm semula. it was fun and sangat2 tiring

4 october 2009

jiher, u nak pergi umah aten tak, kate jiha. adoi. aku takde kredit ni. camne nak reply. tido lah balik. then suddenly wok called. aku tau kul 11 kau da siap, kate wok. shit. tak cakap pon nak ikot
haha. so siap2 lah and jiha pon amik lah kat my place. orang yang ikot; jiha, aiman, wok, amirul afham and syahmi. sampai sampai umah fatin, she was veryyyy excited. biasalah. orang datang rumah kan. haha. her baju kurung cantik. :)
so makan2 sume, her dad's cooking was awesome and sorry fatin, coz tak makan cupcakes you, you know how i dont like chocolates. makan2 lepak2 main uno. haha. macam gila je. i won the first round. hebat kan. heeee
nak balik dah, fatin tak bagi balik. nak balik je, fatin tak bagi balik. haha. at last fatin pon lepas kan kitorang. haha. thanks for the food :)

malam ni, jumpa hafizzudin, an old friend of mine, detail, he was my olddddd ex-bf. haha. and he'll be going to sarawak tomorrow, so macam dah lama tak jumpa dye, nak hang out sekejap lah malam ni.
thats all!
:)

current song:
-i dont give a damn, by avril lavigne
-highway star, by deep purple

2 comments:

  1. i eksaited sangat ke? hahahaha *segannya* mestilah. welcome welcome. hope u had a great time. thanks for the baju kurung and foods compliment. come again! :)

    ReplyDelete
  2. ahahahaha....ATAR??? cam minyak atar la plak..nama nyer hatta laaa....eheheh

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)