Sunday, October 18, 2009

deepavali

skarang suda deepavali tapi org melayu masih lagi buat open house.nak kata diorg menyambut deepavali, tak juga. tapi nak buat camne kan. aha.

so then tengahari tu gerak ke ktm nak pergi kajang, rumah Mikey from Lime Community. tapi sangkut kat ktm 30 minit sbb ade salesman jual kad ape ntah. aku pon register jela. abeh 30 engget. sial. haha. tp takpe, banyak gak benefit dye kan. so then sampai2 kajang, borak2 ngn pakcik teksi sume sementara tunggu Shuttle sampai dari Cheras. then ktorang naik cab pergi umah Mikey. sampai2 seb bek Momok ngn Luwi ade. sebab the rest sume aku tak kenal, juat pernah jumpa je, tego sume tak penah. haha. then sesi makan dan mengabiskan cendol. tapi cendol dye tak se-feeling kat Karim ke, Sikamat, just nice lah bak kate orang. borak2 ngn diorg sume, kenal2 laa dgn budak2 Lime, seb bek Shuttle bole masuk dgn diorg. haha. dlm kul 6 camtu baru balik, sampai seremban je, singgah Parkson jap, nak topup, then terjumpe Amir Psychotic Sufference. so borak2 laa dgn dye, cam bese, pasal music. aku pon da penat and badan berlengas, so terus lah balik :)



1 comment:

  1. gambar goyyy sih, HAHA. kau nyempat je an snggh prkson, ;p

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)