Friday, April 2, 2010

geli


okay. aku ingat kat myspace je ade orang geli macam ni. tapi kat facebook pon ade? damn punyelah menyampah aku dengan orang macam ni. siap anta kat message lagi. memang aku takkan approve lah. kat myspace dulu ade orang yang menggatal lagi teruk dari ni, nasib baik kat myspace dan facebook ade privacy. so orang tak boleh la nak tengok account kita kan.. eeeeee. GELI!!
btw, dah la "frenz". fyi, "z" takde dalam grammar and aku boleh trime kalu orang tulis fren or frnd. but frenz? aku sorang je kot?

10 comments:

  1. hahahahaha!!!!!!!!!!!
    ps : jiher, kesian die dow.. *pfftt
    pss : encik amin ni muke macam straw kot. tgk profile pic die

    ReplyDelete
  2. Hahahahahhahahahahaha ini lawak gila. Hahahahha

    ReplyDelete
  3. mojus: geli douh. takde kesian kesian de. hahah

    ReplyDelete
  4. dyla: geli kannnnn. yucksssss

    ReplyDelete
  5. ajik: hahahha. ye. fan baru betul. haha

    ReplyDelete
  6. HAHA. writing bahasa rempit is soo yesterday

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)