Sunday, September 27, 2009

two days

sunday

woke up at 9 am, getting myself prepared for Ody's open house. Evidences cakap mau gerak pukul 10. diorg dari perlis kot. kul 12.30 baru smpai umah aku. haha. then gerak pergi cheras 2 kereta. sampai2 je makanan tak siap lagi. Ody pon baru mandi eh. korang ni semangat betul, kate Jiher. then sementara tunggu2 tu, Evidences pon buat picture whoring pulak kat rumah Ody, sangat embarresing tapi aku join jugakk. balik dalam petang tu jugak sebab Paan manager da nak balik hostel dye. so then sesampai rumah, terus tido. penat kan tak cukup tido. mlm tu bangun bukak buku literature. literature lagiii. hha. seb bek subjek best. study study study. dah penat rase lapar pulak. bile da lapar, malas pulak tu nak turun g beli makanan. takpe. biar je lapa. malas mengunyah. then study grammar pulak untuk exam esok. fuck. exam esok.eeee. tak suke. study study. da bosan. felt sleepy. tp baring je kat tilam, tak plak ngantok mate ni, something isn't right. i have to tell the truth kan. so then i spilled the whole truth, but ended with frustration. again. babi lahhhhh. im not blaming him. okayy.

monday

woke up at 7.30am. siap2 je da kul 8.20. dammit. aku da la nak jalan kaki. ish. cepat2 gerak pergi cmpus. the exam wass okayyyyyy. bole laa jawab kot. tapi sebab dah lame tak buat essay surat menyurat ni kan, so macam kekok cket. it was english language awareness. hope i could get A. :)
abes exam lepak dengan mirol, wok, radhi and a few friends of his.
balik rumah, study study study. literature lagiiii.

next paper: literature
then: introduction to IT in education
then again: islamic studies.

wish me luck! :)

No comments:

Post a Comment

thank you for dropping comments ;)