Thursday, September 24, 2009

milestones

kul 8.30am, ajik msg. wey,tdo doe mlm td,penat gle, kate ajik. sangat pagi ketika itu. so aku pon sambung balik tido. dlm kul 10, aku diganggu oleh makhluk bodo yg suke call aku tak tentu pasal. so aku pon terbangun dan reply msg ajik. reply punya reply,jom kua, kate ajik.
aku pon gerak lah mandi. dah siap siap sume, ajik pon datang lahhh dari Pilah agak eh. ahah.
then pegi lah JJ sebab ajik nk carik gundam eh. carik punya carik, tak jumpe plak. mahal la bagai. otw nk balik tu, ayu call. korg kek no, kate ayu. ktorang pon kencing la. ktorang kat PD ni, kate Jiher. sian ayu. then gerak la peri Terminal. urghhh. tak besss. tp ajk nye pasal pegi la gak. haha. smpai2 carik la gundam si ajik ni. seb bek la jumpe. abeh duit dyo. pastu da tatau nk wekpo, try call rafi, diya, rais sume, takpek. apo kono ntah celcom ni, kate ajik. last dapek gak call rais. aku kat term ni, ngn ceot, kate rais. cis. dating pulak budak ni. tatau hala tuju, call2 rafi ngn diya tak dpt, pegi la Azhar maju kat depan term2. bosan tahap gaban. poie laa tgok wayang cite tsunami. agak sedey weh cite tu. should watch it :)
then da abes tgok wayang tu, call rais. aku kat mbo ni, kate rais. cis. kate da tgok wyg. sengal nye dak kecik. then call2 rafi, dye kat JJ lak ngn diya. adoi. nk poie mano ni, kate ajik.
seb bek rafi ckp nk pegi paroi. dye nk mkn. pastu aku pon ckp. amik ayu jom. call ayu, dye lak majok. adoi. then diya call ckp nk amik ayu lak. berebut sume nk amik ayu ha.
last2 mkn je kat BTY. tu eh la tompek eh. haha
ayu tacing laa. lek la yu. korg pegi men layang2 siap tuleh kek blog and amik gmba bnyk2 den sonyap yo. takkan la den dating ngn ajik pon nk tacing yu? haha. lek laaa.
bff an. haha
sayang ayu :)
forgetting things that i should really forget, little by little

current song: little by little,by Marion Raven

No comments:

Post a Comment

thank you for dropping comments ;)