Wednesday, September 23, 2009

stalking

this is what i read in someone's comment board:

Sep 3, 2009 3:19 AM

-Dia-

Dia lebih cantek dr bunga,
Dia lebih terang dr suria,
Dia lebih berharga dr intan permata,
Dia menggantikan purnama di malam gelita,

Dia hujan yg turun di sahara,
Dia darah yg mengalir dalam jiwa,

Dia bagai udara yg sentiasa bersama,
Dia Sungai yg tak pernah kering airnya,

Senyuman Dia manis dr madu dan gula,
melihat Dia terubat luka,
yg duka menjadi ceria,
terima kaseh yg Esa menciptakan Dia...

a poetry i wrote is to some one very special in my life.
"Dia" refer to ms.F

from mr.P - 3:15am Thursday sep 3 2009this is her. she's pretty, isn't she?



macam membiarkan diri sendiri dicucuk pedang samurai berkali kali bile bace benda ni
memang banyak lagi yg menyakitkan, but this hurts the most. oh && when he wrote "
i love you" to her,BOLD AND CAPITALIZED AND LARGE IN SIZE.
WHAT SHOULD I SAY MORE???
its okay,
im fine. thank you.
:'(




5 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ???????????????????????????????????????????????

    ReplyDelete
  4. ape kena gn ko yg nak rs mcm tu...??? aku tak pnh merampas hak sesiapa pn...!!!!

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)