Friday, June 26, 2009

gojes jongos

first day masok kelas, sudah ketemu dengan seorang minah*which sampai skarang still tak tahu nama dye.lol* yang perasan dye hot. and plus, melebelkan diri sendiri as GORGEOUS. WTF??? tak malu gila douh. all the guys dalam class,excapt for mirol,tak suke dye. and same goes to me! serious shit dye macam attention seeker. memang nk carik attention betol. jalan2 gedik2 depan org, gedik2 ngn lecturer, introduce herself as a rich girl*she mentioned that she came from LUXURIOUS FAMILY. so what? macam aku kesah. konon aku nak layan kau baik la kalu kau anak org kaya? parents kau yang kaya kot. BUKAN KAU. kalau kau kaya, kau yg bayar duit blaja kat MSU tu, bukan bapak kau. muke nak bajet cun. perasan mirol suke kau. pegi mati laa. ingat kau hebat sangat literature? tengok la nnt sem ni aku nk beat kau gila babi. we'll see.

3 comments:

  1. ahahahaha

    dendam gle u an ngn dye
    adoi
    ne kalo mirol bce ne
    kne syarah ag r u ngn dye
    ngeeee

    ReplyDelete
  2. haha..
    xpe2..
    sbr2..
    tgk dlm ms..girls yg lawa2 xdihiraukn sgt sbb gmbr diorg biasa natural..
    but girl yg bajet hot n lawa rmi org suka sbb dlm gmbr posing mcm hot

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)