Wednesday, February 17, 2010

the LES' and GAs, the NYAs and the TOMs

tengah tengah makan kat warung kat ampangan, tibe tibe ternampak ade sorang awek cun gila ni. tinggi dah macam model lah. muka dah macam artis, dressup memang hot lah. skali bf dye adelah "she-male". aku memandang dan terus memandang. tiada ape yang mengganggu kecuali kucing yg asyek2 nak dekat dgn aku dan senyuman ajik (haha). aku terpikir. pelik betul ade orang yg suka pada sex yang sama. yelah, dye ade benda yg same dgn partner dye, best ke?

aku teringat cerita kawan kawan aku. ade yg tinggalkan bf sebab nk couple dgn pengkid, ade yg frust dengan laki then couple dgn pengkid, ade jugak laki yang nak kat laki. aishhhhh. TAK BOLEH NAK DIBAYANGKAN!

kadang kadang aku cuba membayangkan diri aku dengan perempuan, SANGAT JANGGAL OKAY! pegang-pegang tangan, ade perasaan, yucks! ni kan lagi laki dgn laki. damn. pastu ade pulak pasang niat nak KAHWIN. perempuan nk kawen dgn perempuan, laki nak kawen dgn laki. yg perempuan, ntah macam mane ntah nak dapat anak, bak kate ajik, dye takot k***k tu. haha.

lagi tak bole blah, perempuan yg transform jadi laki, laki yg transform jadi perempuan. ingt ni dunia transformers ke?
aritu aku pergi jalan jalan dan singgah kat satu kedai handphone ni. mak aku kate dye perempuan. aku tgok buah dada dye kecik je, suara garau macam laki. mak aku dgn yakinnya cakap dye perempuan. aku pon mengangguk. tapi ada halkum sume, suara garau sume, tangan pon dah macam lelaki, tangan pon lemah lembut semacam je. patutkah aku percaya tu perempuan?

one word....

CONFUSING.

ade jugak cerita poyo seorang minah pengkid ni, eh i mean, mamat pengkid ni.
konon lah kan ade lah sorang awek cun ni tgah tunggu si mamat pengkid ni kat satu tempat makan ni. pastu datang lah seorang jantan tulen cam nak usya2 la awek ni kan. setelah lebih kurang 10 minit proses mengusya,  datang lah mamat pengkid ni. terus dye nak belasah pulak jantan tulen tu. jantan tulen tu pon tumbuk lah minah pengkid tu, eh i mean, mamat pengkid tu. and shouted " kau tu dah lah perempuan, nak bajet laki plak, tunjuk batang lah wey!" sume orang kat kedai makan tu pandang. mamat pengkid tu dah malu, terus chow dgn awek cun dye tu.
adoi. nak bajet kuat pulak. konon protective lah. boleh je nak jadi protective, tapi tak perlu lah nak tuka gender kau. sex kau dah memang perempuan kan, kenapa nak tuka gender jantan pulak?

Allah da cipta kite dengan sempurna, kenapa nak ubah?

7 comments:

  1. aku geli aku geli.

    *jgn terpedaya dgn cerita aku dan lesbo partner. sekadar rekaan. nnt kau geli dgn aku pulak, hehe

    ReplyDelete
  2. hahaha. geli doe. byg kan jiher kapel ngan gojes. bhaahahahhah

    ReplyDelete
  3. sumpah klaka yg diorg bertumbuk ni, kau bajet kuat lah nk bertumbuk ngn laki.
    haha.

    ReplyDelete
  4. dyla: yg real is imaginable. haha

    ReplyDelete
  5. ajik: kau memanggggg. cpl dgn aku sebab nk cover gay. huh!

    ReplyDelete
  6. fatin: GOJESSS IS SOOOO NOT MY LESBO OKAY!! HAHAHA

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)