Sunday, May 17, 2009

seremban,i'm back :)

3 hari duduk jb.yes i miss jb tapi,i like it better kat seremban.coz nak hang out dengan nana n fifi and rara for the last time.(mcm pergi jauh je kan?)
16 may 2009, 1.20
arrived in ayer itam,ayah nk pergi sembahyang jumaat. then ke rumah kampung sape entah.tapi rumah dye sgt banyak kucing and i hate that! atok tu baik!sbb time nk balik dye bagi 50 hengget,even though tak kenal dye.baikkan ?hee~
around 3 mcm tu,arrived kat The Zone hotel,check in sume then pergi shopping kat mall the zone tu.then jalan-jalan-jalan(bosan weh)
mlm tu yg den bengang.parents den sume pegi mkn kat bwah,which mkn sedap2 la kan.then,dye bagi duit kat aku dan adekku suh g mkn kat luar je?mkn mamak.adeh,tak fair kan?mamak pon mamak ar.janji mkn.hee~
mlm tu plan nk kuar dgn izzah la konon an,pastu the next day tak jadi.shopping je kat jj dgn my mum.penat weh.dari kul 3.30 smpai kul 7 kot.beli nye sikit je.seb bek tak pakai heels douh.pastu singgah rumah cousin dekat tebrau.makan2,borak2 sume,then pegi skudai.on the way nak pegi rumah cousin kat skudai plak,berlaku laa kemalangan.kete blakang kete bapak den terlanggar kete bapak den.cino kete spectra langgar.mule ar bagi alasan la bagai.then bapak aku settle kan suh bayar seratus je.100 je douh! mane cukup bai.kemek douh kete tu.tp bapak aku ckp,biar laa.anak kecik lagi dlm kete tu.sianla dye.haha
then smpai kat umah cousin kat situ borak-borak la.minam2.then balik.mlm tu..
broke up.bodo kan?fullstop-
then tido.bosan weh kat hotel tu.seb bek la mlm2 ado gak la yg toman msg ngn den cm syazwan ngn zizi.yeahhh
ohh and,aku dpt rantai dari seseorg.and he's hot!

1 comment:

  1. huhu..whta bad luck?!.
    huhu..mkn kdai mamak-kete kne lggr-br0ke up.
    0wh..ToT..


    BTW, SHAH ALAM..I'M C0MING.

    ReplyDelete

thank you for dropping comments ;)