Sunday, May 31, 2009

fever

i'm having cold that day, tapi masih lagi berkeras untuk tengok yuna perform malam tu. so then malam tu i went to giant to meet up these 2 cool dudes, syamim dan shah dan borak borak borak sambil tunggu bila laa yuna nak start. tunggu punya tunggu rupanye bukan perform kat depan perdana la sial. tapi kat sebelah tu je.hahaha. seb bek kaio roger. kalu tak melepet jela kat extreme park tu. sesampainya disana, jumpalah kaio and a few friends of his.that night dah mcm tak stabil dah otak ni. tapi masih setia bertahan. berjumpa aril and his friend,abu.haha.malam tu mcm sgt rmai lah org kan. nk balik pon rase cam malas gila. tp kesejukan nak mati. last2 after diorg2 dan abid dan sarip balik, pegi kfc dgn naim kononnya nk teman aril study.haha. sesampai je kat rumah, badan menggigil gila babeng. sejuk gile la sial. mmg the whole day aku tak bgn. tinggi kot temp aku.huu. ptg tu jugak aku call parents ku menyatakan aku tak dpt nk balik sbn sbb tak larat la douh. then tetibe tanpa disedari mak aku dtg.aku pon kena kidnapped ke seremban. yess.balik laa jugak seremban ni.hee. the next day pegi jumpe doktor. yg paling klaka nye, kat dlm klinik tu, de sekor kucing gedik gila babi lagi perasan cun dan anggun duduk atas kerusi smbil bersin2. aku pon kuar la dari klinik tu, nak memastikan betol ke aku msok klinik manusia?or aku msok klinik haiwan ni? haha. bodo. kucing pon da kene selsema babi.

1 comment:

thank you for dropping comments ;)